مزاج گیاهان عطاری

خلاصه
1402/02/16

گیاهان عطاری مزاج‌های مختلفی دارند و در برخی موارد مزاج آن‌ها متفاوت بوده و در دسته‌بندی‌های مختلفی قرار می‌گیرند. برای مثال:



مزاج گیاهان عطاری
مزاج یا طبع گیاهان عطاری را در زیر معرفی می کنیم.
گیاهان عطاری مزاج‌های مختلفی دارند و در برخی موارد مزاج آن‌ها متفاوت بوده و در دسته‌بندی‌های مختلفی قرار می‌گیرند. برای مثال:

- فلفل سیاه: مزاج گرم و خشک
- زنجبیل: مزاج گرم و خشک
- زردچوبه: مزاج گرم و خشک
- گل گاوزبان: مزاج گرم و خشک
- نعنا خشک: مزاج گرم و خشک
- رازیانه: مزاج گرم و خشک
- آویشن: مزاج گرم و خشک
- سنبل الطیب: مزاج گرم و خشک
- گلابی: مزاج گرم و تر
- بابونه: مزاج خنک و خشک
- آنیسون: مزاج گرم و خشک
- خارمریم: مزاج گرم و خشک
- زیره سبز: مزاج گرم و خشک
- شاه تره: مزاج خنک و خشک
- هل: مزاج گرم و خشک

به علاوه، در برخی منابع، مزاج گیاهان ممکن است با یکدیگر تفاوت داشته باشد. برای استفاده از گیاهان عطاری در درمان بیماری‌ها، بهتر است با توجه به خصوصیات بدن خود و با مشاوره پزشک یا متخصص تغذیه، از گیاهان مناسب برای مزاج و شرایط بدن خود استفاده کنید.

مزاج گیاهان عطاری به شرح زیر است:

- مزاج گرم: زعفران، دارچین، زنجبیل، فلفل سیاه، هل، نعنا خشک، بادرنجبویه، آویشن، رزماری، تره‌ باریک، شوید، دارچین تلخ، خارمریم، زیره سبز، دارچین دندان‌گیر، شاهتره، بابونه، شیرین بیان، آلوئه ورا، بخورا.

- مزاج سرد: بابونه آلمانی، آنغوزه، خس خس، گشنیز، شنبلیله، سیاه دانه، شاهی، نعناع، شکوفه‌ی کاکوتی، شکوفه‌ی بریده ترش‌تیز، تخم کتان، تخم پنبه، گل‌گاوزبان، بابونه کوهی، خاکشیر، بادرنجبویه دیم.

- مزاج خنک: خارشتر، گل محمدی، کدو تنبل، نعنا خنثی، بومادران، زعفران کوهی، نعنای بری، زرشک، سرخارگل، آویشن کوهی، نعنای هندی، ختمی، هفت گیاه، خشکبار.

- مزاج خشک: آویشن کوهی، خارشتر، گل محمدی، تخم کدو، ختمی، شنبلیله، خشکبار، زعفران کوهی، گشنیز، نعنای هندی، زیره سیاه، تخم کتان، سیاه دانه، سرخارگل، هفت گیاه، بادرنجبویه دیم.

- مزاج تر: اسطوخودوس، رویان، مریم‌گلی، گل‌بابونه، شاهی، بادرنجبویه، ترخون، بومادران، بوقلمون کوهی، آلوئه ورا، بابونه آلمانی، بابونه کوهی، خاکشیر، شاهتره، نعنای بری، بخورا، بویژه نعنای بری.

ادامه لیست مزاج گیاهان عطاری به شرح زیر است:

- زنجبیل: دمنوش زنجبیل دارای مزاج گرم است.
- رازیانه: رازیانه مزاج گرم و خشک دارد.
- زیره سبز: زیره سبز دارای مزاج گرم و خشک است.
- گل گاوزبان: مزاج گل گاوزبان گرم و خشک است.
- نعنا خشک: مزاج نعنا خشک خنک و خشک است.
- گلابی: گلابی مزاج سرد و تر است.
- سیاه دانه: مزاج سیاه دانه گرم و خشک است.
- نعناع هندی: مزاج نعناع هندی گرم و خشک است.
- آویشن: آویشن مزاج گرم و خشک دارد.
- بابونه: بابونه مزاج گرم و خشک دارد.
- کاکوتی: مزاج کاکوتی خنک و خشک است.
- شیرین بیان: مزاج شیرین بیان گرم و خشک است.
- زعفران: زعفران دارای مزاج گرم و خشک است.
- فلفل سیاه: فلفل سیاه دارای مزاج گرم و خشک است.
- دارچین: دارچین مزاج گرم و خشک دارد.
- کرفس: کرفس مزاج سرد و خشک است.
- خارشتر: خارشتر دارای مزاج گرم و خشک است.
- سنجد: مزاج سنجد خنک و تر است.
- زرشک: مزاج زرشک خنک و خشک است.
- گشنیز: گشنیز دارای مزاج گرم و خشک است.
- نخود فرنگی: نخود فرنگی مزاج سرد و خشک دارد.
- هل: هل دارای مزاج گرم و خشک است.
- تره فرنگی: تره فرنگی مزاج گرم و خشک دارد.
- بادام زمینی: مزاج بادام زمینی گرم و خشک است.
- خردل: خردل مزاج گرم و خشک دارد.

بهترین عطاری ها به ترتیب ستاره در سایت عطاری یاب
عطاری
عطاری صانعی اصلی
اصفهان
09131136368
عطاری
عطاری صادقی پور
تهران
02155629100
عطاری
عطاری آنلاین نسیم
تهران
02156190425
عطاری
عطاری و هایپر ارگانیک سادات
اصفهان
09130851117
عطاری
عطاری شفا مسلم قاسم پور
هشترود
09143234135


اگر شما هم به کار عطاری،تولیدی محصولات عطاری،عمده فروشی محصولات عطاری و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «عطاری یاب» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن عطاری ها به ترتیب ستاره در سایت عطاری یاب
09131136368 (اصفهان)
02155629100 (تهران)
02156190425 (تهران)